CV Monteur in Zoetermeer

De cv-ketel is een belangrijk onderdeel van de verwarming in een bedrijfspand of woning. De cv-ketel verwarmt het water waarmee u de temperatuur in het pand kunt regelen en verzorgd daarnaast ook het warme water uit de kraan en in de douche. Een groot deel van het wooncomfort komt dus van de cv-ketel of combiketel. Het periodiek onderhoud van de cv-ketel is heel belangrijk voor het beste resultaat. U kunt een beroep doen op Mai & De Zeeuw Verbouw & Installatie Bedrijf voor alles wat te maken heeft met uw cv-ketel: schoonmaak, storingsdienst, reparatie en controle, montage en het afstellen van de ketel.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u graag een prijsindicatie ontvangen dan kan dat door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Let op: onze offertes kunnen helaas in uw ongewenste mailbox terecht komen. Alvast bedankt voor uw aanvraag en vertrouwen. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

10 + 3 =

CV ketel onderhoud

Mai & De Zeeuw is gevestigd in Zoetermeer en bedient de hele provincie Zuid-Holland met een groot aantal diensten voor uw pand. Zo verzorgen wij installatie, reparatie en onderhoud van de cv-ketel maar ook tal van andere diensten tot en met een volledige renovatie of verbouwing van een woning of bedrijfspand. Wij kunnen het onderhoud van uw pand verzorgen inclusief onderhoud van de cv-ketel maar bijvoorbeeld ook van deuren en kozijnen en het benodigde dak- en zinkwerk. Wij hebben alle benodigde kennis en expertise in huis en kunnen bogen op een jarenlange ervaring. Bij De Zeeuw Installatiebedrijf staat de klant centraal en u bent u zeker van een geweldige service en hoge kwaliteit.

Voordelen cv onderhoud

Goed onderhoud van de cv-ketel of combiketel is belangrijk om verschillende redenen. Allereerst is natuurlijk belangrijk dat er geen storing optreedt in de cv-ketel omdat u dan letterlijk in de kou zit. De cv-ketel verzorgt de verbranding van brandstof en zet deze om in warmte en een en ander gaat gepaard met een verzameling van stof op de ketel waardoor deze op den duur minder goed gaat presteren. Goed onderhoud van de ketel leidt dan ook altijd tot lagere stookkosten en een vriendelijke energierekening. Door de cv-ketel regelmatig te laten onderhouden door een specialist die kleine mankementen kan verhelpen, voorkomt u dat u later voor grote problemen komt te staan in verband met storingen. Tenslotte gaat een cv-ketel langer mee als u deze goed laat onderhouden.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op voor vragen, installatie advies en offertes.

Call Now ButtonBel direct