Dakdekker in Zoetermeer

Een goede staat van dak- en zinkwerk van uw pand is essentieel. Door goed onderhoud van dak en zinkwerk voorkomt u allerlei nare zaken zoals lekkages, verstopte regenpijpen, waterschade binnenshuis en voortdurend vieze ramen door vervuild regenwater. Bij De Zeeuw Installatietechniek vindt u alle diensten op het gebied van dak en zinkwerk om uw dak in topconditie te houden. Heeft u onverhoopt schade aan het dak dan komen wij graag bij u langs om een en ander te repareren. Ook een geheel nieuw dak behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u graag een prijsindicatie ontvangen dan kan dat door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Let op: onze offertes kunnen helaas in uw ongewenste mailbox terecht komen. Alvast bedankt voor uw aanvraag en vertrouwen. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

5 + 1 =

Dak en zinkwerk

Zink is een duurzaam product en gaat dan ook jarenlang mee. Het is belangrijk dat zink op een goede manier wordt verwerkt en gemonteerd en bij De Zeeuw Installatietechniek is alle kennis en ervaring in huis om zink vakkundig aan te brengen. Wij monteren en solderen dakgoten, daklijsten, kleine dakjes en voor mooie hoekafwerkingen draaien wij onze hand niet om. Onze diensten op het gebied van zinkwerk zijn beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven. Bij ons krijgt u garantie op het zinkwerk zodat u zeker bent van kwaliteit.

Hulp bij daklekkage

Heeft u last van daklekkage dan komt Mai en de Zeeuw bij u langs om uw dak te herstellen. Wij gaan op zoek naar de oorzaak van de daklekkage en herstellen deze op professionele wijze. Mocht uw dak onverhoopt niet meer te repareren zijn dan verzorgen wij graag vervanging van het dak. Uiteraard informeren wij u uitgebreid over alle mogelijkheden en bijbehorende tarieven en werken wij geheel volgens uw wensen.

Dak vervangen en reparatie

Bij Mai en de Zeeuw bent u zeker van service en kwaliteit. Wij geven twee jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en gebruiken producten van hoge kwaliteit. Wij komen graag naar u toe om het pand te bekijken, lekkages op te sporen en te herstellen en om uw wensen te bespreken. U krijgt altijd een offerte op maat. Neem vrijblijvend contact op met Mai en de Zeeuw voor meer informatie over dak en zinkwerk of over onze andere diensten.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op voor vragen, installatie advies en offertes.

Call Now ButtonBel direct