Diensten

Badkamer renovatie Stompwijk

Wilt u uw huidige badkamer een goede opknap beurt laten geven of bent u net verhuisd en wilt u een hele nieuwe badkamer? De Zeeuw verbouw en installatiebedrijf is gespecialiseerd in alles op het gebied van renovatie en onderhoud van uw pand. Wij plaatsen nieuwe badkamers en keukens en kunnen daarnaast allerlei andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Het grote voordeel van zaken doen met De Zeeuw is dan ook -naast een geweldig goede service en hoge kwaliteit- ons uitgebreide dienstenpakket. Neem gerust contact met ons op als u vrijblijvend informatie wilt over renovatie van badkamers, keukens of andere renovaties.

Badkamer renovaties in Heel Zuid-Holland

De Zeeuw Verbouw & Installatie Bedrijf is gevestigd in Zoetermeer en bedient de hele provincie Zuid-Holland. Ons uitgebreide dienstenpakket stelt ons in staat alle werkzaamheden in en om uw pand op hoog niveau voor u uit te voeren. Onze vakmensen hebben hart voor hun werk en wij stellen uw wensen centraal. Als u heeft besloten dat u een nieuwe badkamer wilt dan adviseren wij u graag over materiaalkeuze en kleurstellingen en over belangrijke zaken zoals de juiste plaats voor het leggen van leidingen. Wij realiseren graag samen met u de badkamer van uw dromen, een plaats waar u zich helemaal kunt ontspannen.

Daklekkage en dak vervanging

Heeft u last van daklekkage dan komt De Zeeuw Installatietechniek bij u langs om uw dak te herstellen. Wij gaan op zoek naar de oorzaak van de daklekkage en herstellen deze op professionele wijze. Mocht uw dak onverhoopt niet meer te repareren zijn dan verzorgen wij graag vervanging van het dak. Uiteraard informeren wij u uitgebreid over alle mogelijkheden en bijbehorende tarieven en werken wij geheel volgens uw wensen.

Het netwerk van verbouwbedrijf De Zeeuw

De Zeeuw beschikt over een uitgebreid netwerk professionals die werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren. Wij kunnen daarom gehele renovaties uitvoeren zonder dat u daarvoor zelf derden hoeft in te schakelen. Wij zorgen voor een professionele schilder of tegelzetter zodat u zelf nergens omkijken naar heeft. Wilt u uw oude badkamer laten renoveren of in uw nieuwe pand een badkamer laten plaatsen die helemaal voldoet aan uw wensen, neem contact op met De Zeeuw. Wij komen graag naar u toe om u vrijblijvend te informeren.