Diensten

Badkamer renovatie

Badkamer renoveren?

Wilt u uw huidige badkamer laten aanpassen of wilt u een gehele nieuwe badkamer laten plaatsen? De Zeeuw verbouw- en installatiebedrijf is gespecialiseerd in het renoveren en vervangen van badkamers.

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

basbas
18:08 07 Oct 22
De Zeeuw heeft bij ons een badkamer geïnstalleerd. De badkamer is mooi geworden en heel netjes afgewerkt. Afspraken worden nagekomen. Offerte was duidelijk en volledig. We kregen snel antwoord als we contact zochten.
Sicco RedegeldSicco Redegeld
15:35 06 Oct 22
Goed bedrijf. Ik heb overal in mijn woning Danfoss thermostaatkranen laten plaatsen. Snel geregeld. Ik ga tevens mijn platte dak laten vervangen. Dus kijk er naar uit.
Op zoek naar een betrouwbare aannemer in Zoetermeer en omstreken om badkamer en toilet te renoveren.Wij kwamen gelukkig uit op de site van Zeeuw verbouw en installatie. Na een fijn telefoongesprek een afspraak gemaakt met Patrick. Klus doorgenomen en gelijk goed gevoel. Er wordt echt geluisterd naar de wensen maar ook meegedacht en daar kwamen erg goede aanvullingen uit. Zeeuw werkt samen met vaklui en het resultaat mag er zijn. Super tevreden over het gehele proces maar vooral het oog voor detail springt er echt uit. Mocht je ook met een klus zitten, wij raden dit bedrijf zeker aan!
PatrickPatrick
09:10 16 Sep 22
Samantha van der WerfSamantha van der Werf
17:08 04 Dec 21
Julie ChoenniJulie Choenni
10:11 07 Jan 21
Heel tevreden over de service! Dacht mee met een oplossing voor onze keuken en zijn zeer flexibel
Karin BaankKarin Baank
18:09 03 Nov 20
ineke notenboomineke notenboom
11:15 22 Jun 20
js_loader

Badkamer renovaties in heel Zuid-Holland

De Zeeuw Verbouw- en Installatiebedrijf is gevestigd in Zoetermeer en werkt in de gehele provincie Zuid-Holland. Wij renoveren en plaatsen nieuwe badkamers geheel naar uw wensen. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends op de markt qua sanitair en accessoires.