Diensten

Badkamer renovatie

Badkamer renoveren?

Wilt u uw huidige badkamer verbouwen en een goede opknapbeurt geven of bent u net verhuist en wilt u een hele nieuwe badkamer? De Zeeuw verbouw en installatiebedrijf is gespecialiseerd in alles op het gebied van renovatie en onderhoud van uw pand.

Wij plaatsen nieuwe badkamers en keukens en kunnen daarnaast allerlei andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Het grote voordeel van zaken doen met De Zeeuw is dan ook -naast een geweldig goede service en hoge kwaliteit- ons uitgebreide dienstenpakket.

Neem gerust contact met ons op als u vrijblijvend informatie wilt over renovatie van badkamers, keukens of andere renovaties.

 

Contact

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij komen graag bij u langs in Zoetermeer en omstreken voor een vrijblijvend advies.

MOBIEL
06 – 41465144

E-MAIL
info@verbouweninstallatie.nl

basbas
18:08 07 Oct 22
De Zeeuw heeft bij ons een badkamer geïnstalleerd. De badkamer is mooi geworden en heel netjes afgewerkt. Afspraken worden nagekomen. Offerte was duidelijk en volledig. We kregen snel antwoord als we contact zochten.
Sicco RedegeldSicco Redegeld
15:35 06 Oct 22
Goed bedrijf. Ik heb overal in mijn woning Danfoss thermostaatkranen laten plaatsen. Snel geregeld. Ik ga tevens mijn platte dak laten vervangen. Dus kijk er naar uit.
Op zoek naar een betrouwbare aannemer in Zoetermeer en omstreken om badkamer en toilet te renoveren.Wij kwamen gelukkig uit op de site van Zeeuw verbouw en installatie. Na een fijn telefoongesprek een afspraak gemaakt met Patrick. Klus doorgenomen en gelijk goed gevoel. Er wordt echt geluisterd naar de wensen maar ook meegedacht en daar kwamen erg goede aanvullingen uit. Zeeuw werkt samen met vaklui en het resultaat mag er zijn. Super tevreden over het gehele proces maar vooral het oog voor detail springt er echt uit. Mocht je ook met een klus zitten, wij raden dit bedrijf zeker aan!
Julie ChoenniJulie Choenni
10:11 07 Jan 21
Heel tevreden over de service! Dacht mee met een oplossing voor onze keuken en zijn zeer flexibel
js_loader

Badkamer renovaties in Heel Zuid-Holland

De Zeeuw Verbouw & Installatie Bedrijf is gevestigd in Zoetermeer en bedient de hele provincie Zuid-Holland. Ons uitgebreide dienstenpakket stelt ons in staat alle werkzaamheden in en om uw pand op hoog niveau voor u uit te voeren.

Onze vakmensen hebben hart voor hun werk en wij stellen uw wensen centraal. Als u heeft besloten dat u een nieuwe badkamer wilt dan adviseren wij u graag over een aantal factoren zoals materiaalkeuze en kleurstellingen.

Wij denken ook na over belangrijke zaken zoals de juiste plaats voor het leggen van leidingen. Wij realiseren graag samen met u de badkamer van uw dromen, een plaats waar u zich helemaal kunt ontspannen.

Gehele badkamer renovatie mogelijk

Naar gelang van uw wensen en het type badkamer dat u wilt realiseren, kunnen we ervoor zorgen dat u straks kunt genieten van een moderne, luxe badkamer of geheel nieuwe, basic badkamer.

Echt alles is mogelijk, van nieuwe wanden, tegels, vloer inclusief vloerverwarming, wastafel, nieuw sanitair, toilet, bidet, bad, douche, badkamermeubel en verlichting. Indien gewenst kunnen we de oude badkamermeubels afvoeren.

Moderne, gladde vloer bij uw badkamerrenovatie

Het vervangen van de huidige tegels voor een nieuwe vloer van bijvoorbeeld keramische tegels of natuurstenen tegels is voor ons routine. Het verzorgen van de complete badkamer renovatie is voor ons routinewerk.

Wat kost het renoveren?

Om een goede indicatie te geven van de badkamer renovatie kosten inclusief montage en arbeidskosten moeten wij een goed beeld krijgen van uw specifieke wensen, de grootte van de badkamer en de stijlkeuze bij materiaal.

Gemiddelde badkamer renovatie

De gemiddele kosten bij badkamer renovatie zijn zo'n 10.000 euro, maar de kosten kunnen voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van vele factoren. Grote badkamers zullen doorgaans duurder zijn dan een kleine, basic badkamer.

Schatting en meerwerk

Als aannemer geven wij u een voorbeeld van wat het gaat kosten op basis van de uren die we schatten. Komen we onverwachts meer tegen of is er later sprake van meerwerk, dan kan dat op basis van nacalculatie plaatsvinden.

De totale prijs is uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid te verwachten werk, de aanschafkosten bij de materiaalkeuze en het aantal installateurs die de verbouwing zullen verzorgen.

Het netwerk van verbouwbedrijf De Zeeuw

De Zeeuw beschikt over een uitgebreid netwerk professionals die werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren. Wij kunnen daarom gehele renovaties uitvoeren zonder dat u daarvoor zelf derden hoeft in te schakelen. Wij zorgen voor een professionele schilder of tegelzetter zodat u zelf nergens omkijken naar heeft.

Wilt u uw complete badkamer renoveren of in uw nieuwe pand een badkamer laten plaatsen die helemaal voldoet aan uw wensen, neem contact op met De Zeeuw. Wij komen graag naar u toe om u vrijblijvend te informeren.