Diensten

Loodgieter Leidschenveen

Heeft u last van een lekkage of verstopping in uw huis of bedrijfspand in Leidschenveen en wilt u deze zo snel mogelijk verholpen hebben? De Zeeuw is een ervaren, betrouwbare en goede loodgieter in Leidschenveen die graag ook, net zoals bij vele andere huishoudens en bedrijven, uw loodgieterspartner is!

De Zeeuw in Leidschenveen

De Zeeuw is een veelzijdige en ervaren verbouw en installatiebedrijf in Leidschenveen. Vanuit onze vestigingsplaats zijn wij werkzaam in heel Zuid-Holland en verrichten wij voor onze klanten werkzaamheden op het gebied van verbouwingen, renovaties, installaties en reparaties.

Wij onderscheiden ons door onze heldere communicatie, daar wij het belangrijk vinden transparant te werk te gaan. Eerlijkheid en duidelijkheid zorgt namelijk voor een optimale samenwerking waarbij wij iedere klus weer op een correcte wijze kunnen opleveren. Wij worden door onze klanten geroemd door onze persoonlijke benadering wat resulteert in vele lange termijn relaties met onze klanten!

Veelzijdig loodgietersbedrijf Leidschenveen

Als veelzijdige loodgietersbedrijf in Leidschenveen bieden wij uiteraard vele loodgietersdiensten aan zoals werkzaamheden met betrekking tot daken en zink, installaties van centrale verwarmingen, het plaatsen en repareren van water- en gasleidingen en het ontstoppen van rioleringen.

Loodgieter Zoetermeer

Dak en zinkwerk

Het is belangrijk dat de staat van uw dak- en zinkwerk meer dan voldoende is. Door het plegen van regelmatig onderhoud worden vele vervelende bijkomstigheden voorkomen. Denk aan lekkages, verstoppingen, waterschade, etc. Heeft u schade aan uw dak geleden of heeft u last van lekkages? De Zeeuw verricht allerlei soorten dak werkzaamheden om ervoor te zorgen dat deze in optimale conditie blijft. Is de schade aan uw dak zo groot? Wij plaatsen ook volledig nieuwe daken!

CV-installatie

Een cv-ketel zorgt ervoor dat uw huis of bedrijfspand verwarmd kan worden. Denk aan het reguleren van de temperatuur in de kamers, maar ook het reguleren van het water dat uit de kraan stroomt wanneer u een douche neemt. U begrijpt wel waarom het onderhouden van een cv-ketel belangrijk is met oog op het wooncomfort. Denk bijvoorbeeld aan het nemen van een douche, waarna blijkt dat er uitsluitend koud water uit stroomt. Door het plegen van goed onderhoud aan de cv-ketel voorkomt u bovendien extra kosten op de lange termijn. Het is namelijk zo dat wij, De Zeeuw, ook onderhoud plegen waarbij wij rekening houden met het verlagen van de stookkosten, zodat uw energierekening ook omlaag gaat!

Water

Bent u op zoek naar een loodgieter in Leidschenveen die alle werkzaamheden in uw huis of bedrijfspand kan oppakken op het gebied van water? Denk aan het op correcte manier plaatsen en leggen van waterleidingen of het verhelpen van lekkages. Ook voor het doortrekken van waterleidingen als het ontstoppen van toiletten en badkamers schakelt u De Zeeuw in. Mede door onze ervaring en kennis op dit gebied zijn wij inmiddels een ware loodgietersspecialist!

Zwart-witte foto van een lekkende kraan.

Gas

Het goed plaatsen van gasleidingen in uw huis of bedrijfspand is enorm belangrijk. Het onjuist installeren van gasleidingen zijn gewoonweg enorm gevaarlijk en kunnen bij een incorrecte installatie voor vele nare gevolgen zorgen. Gas is namelijk extreem brandbaar. Deze brandbaarheid kan tot explosies leiden, wat altijd voorkomen moet worden. De Zeeuw bezit alle nodige kennis om gasleidingen op een correcte manier te installeren.

Wilt u gasleidingen laten aanleggen of omleggen voor bijvoorbeeld een gashaardcv-ketel of gasfornuis? Neem dan contact op met één van onze gasleiding-monteurs. Zij staan u graag te woord en komen graag langs om de gasleidingen te inspecteren en u eventueel te voorzien van advies!

Riolering

Bent u voor uw rioleringsproblemen op zoek naar en ervaren partij die dit voor u kan oplossen? De Zeeuw biedt u verschillende oplossingen met betrekking tot onderhoud en reparatie van de riolering. Is uw toilet verstopt of loopt het water in uw bad niet goed weg? De Zeeuw helpt u graag verder!

Bel nu uw loodgieter Leidschenveen

Naast loodgieterswerk bieden wij ook andere diensten aan als verbouw en installatiebedrijf in Leidschenveen. Denk hierbij aan timmerwerk waarbij wij gespecialiseerd zijn in het monteren en plaatsen van keukens en badkamers. Heeft u kort geleden bijvoorbeeld een nieuwe keuken aangeschaft en zoekt u een professionele keukeninstallateur in Leidschenveen? Wij, De Zeeuw, monteren en plaatsen uw keuken op een dusdanige manier dat u nog jaren plezier aan zal hebben. Hierbij houden wij uiteraard rekening met bijbehorende water-, gas- en elektriciteitsleidingen. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen wanneer u een ervaren tegelpartner zoekt om bijvoorbeeld uw badkamer opnieuw te tegelen. Geen klus is ons teveel!