Diensten

Loodgieter Zoetermeer

Bent u op zoek naar een ervaren Loodgieter in Zoetermeer? Dan bent u bij De Zeeuw aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn bekend in de regio Zoetermeer. Maak gemakkelijk een afspraak door onderstaand formulier of door ons te bellen. Wij helpen u graag.

Vakkundige loodgieter met spoed inschakelen

Wanneer u te maken krijgt met een lekkage in huis, heeft u met spoed een loodgieter nodig. Ook hiermee kunnen we u helpen. Ons loodgietersbedrijf in Zoetermeer is 24/7 beschikbaar voor het oplossen van problemen en storingen. Heeft u dus een lekkage en stroomt het water bij uw onderburen naar binnen? Twijfel dan niet en bel direct met een betrouwbare loodgieter in Zoetermeer.

Waarom kiezen voor De Zeeuw loodgietersbedrijf?

Bent u nog niet overtuigd? Lees dan verder. Bij De Zeeuw gaan we voor de beste kwaliteit en service. Hierdoor werken we uitsluitend met vakmensen en gebruiken we de meest moderne apparatuur. Buiten onze loodgieterswerk waarin we alles wat te maken heeft met sanitair en leidingen voor u verzorgen, hebben we ook vakmensen in dienst die u kunnen helpen met timmerwerk, badkamerrenovaties en installatietechniek.

De Zeeuw is een veelzijdige en ervaren verbouw- en installatiebedrijf. Vanuit onze vestigingsplaats in Zoetermeer zijn wij werkzaam in heel Zuid-Holland. Wij verrichten voor onze klanten werkzaamheden op het gebied van verbouwingen, renovaties, installaties en reparaties.

Wij onderscheiden ons door onze heldere communicatie, daar wij het belangrijk vinden transparant te werk te gaan. Eerlijkheid en duidelijkheid zorgt namelijk voor een optimale samenwerking waarbij wij iedere klus weer op een correcte wijze kunnen opleveren. Wij worden door onze klanten geroemd door onze persoonlijke benadering wat resulteert in vele lange termijn relaties met onze klanten!

Wat doet een loodgieter?

Wat zijn dan de werkzaamheden die onze loodgieters uit kunnen voeren? Vraagt u zichzelf misschien af.  Als veelzijdig loodgietersbedrijf bieden we de volgende diensten aan:

Dak- en zinkwerk

Het is belangrijk dat de staat van uw dak- en zinkwerk meer dan voldoende is. Door het plegen van regelmatig onderhoud worden vele vervelende bijkomstigheden voorkomen. Denk aan lekkages, verstoppingen, waterschade, etc. Heeft u schade aan uw dak geleden of heeft u last van lekkages? De Zeeuw verricht allerlei soorten dakwerkzaamheden om ervoor te zorgen dat uw dak in optimale conditie blijft. Is de schade aan uw dak dusdanig groot? Wij plaatsen ook volledig nieuwe daken!

CV-ketel

Een cv-ketel zorgt ervoor dat uw huis of bedrijfspand verwarmd kan worden. Denk aan het reguleren van de temperatuur in de kamers, maar ook het reguleren van het water dat uit de kraan stroomt. Wel zo fijn als u een warme douche wil nemen. U begrijp dus wel waarom het onderhouden van een cv-ketel belangrijk is met oog op het wooncomfort.

Door het plegen van goed onderhoud aan de cv-ketel voorkomt u tevens extra kosten op de lange termijn. Het is namelijk zo dat wij, De Zeeuw, ook onderhoud plegen waarbij wij rekening houden met het verlagen van de stookkosten, zodat uw energierekening ook omlaag gaat!

Water en sanitair

Bent u opzoek naar een loodgieter die alle werkzaamheden in uw huis of bedrijfspand kan oppakken op het gebied van water? Denk aan het op correcte wijze plaatsen en leggen van waterleidingen of het verhelpen van lekkages en problemen met de afvoer. Ook voor het doortrekken van waterleidingen of het ontstoppen van toiletten en badkamers schakelt u De Zeeuw in. Mede door onze ervaring en kennis op dit gebied zijn wij inmiddels een ware loodgietersspecialist en vakkundige installateur van centrale verwarming(en)!

Gas

Het goed plaatsen van gasleidingen in uw huis of bedrijfspand is enorm belangrijk. Het onjuist installeren van gasleidingen is enorm gevaarlijk en kan bij een incorrecte installatie voor vele nare gevolgen zorgen. Gas is namelijk extreem brandbaar. Deze brandbaarheid kan tot explosies leiden, wat ten alle tijden voorkomen moet worden. De Zeeuw bezit alle nodige kennis om leidingen op een correcte wijze te installeren.

Wilt u gas laten aanleggen of omleggen voor bijvoorbeeld een gashaardcv ketel of gasfornuis? Neem dan contact op met één van onze gasleiding-monteurs. Zij staan u graag te woord en komen graag langs om de gasleidingen te inspecteren en u eventueel te voorzien van advies!

Riolering

Bent u voor uw rioleringsproblemen opzoek naar en ervaren partij die dit voor u kan oplossen? De Zeeuw biedt u verschillende oplossingen met betrekking tot onderhoud en reparatie van de riolering. Is uw toilet verstopt of loopt het water in uw bad niet goed weg? De Zeeuw helpt u graag verder, neem dus direct contact met ons op!

Loodgieter in Zoetermeer nodig? Neem direct contact op!

Schakel een betrouwbare loodgieter uit Zoetermeer en omgeving in, met meer dan 15 jaar ervaring en veel goede reviews.  De Zeeuw is de juiste partij voor uw klus. Of het nou een verstopte afvoer, problemen met de riolering of een lekkend dak betreft, we helpen u graag met klussen in en rondom uw woning. Wilt u zo snel mogelijk geholpen worden of vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met een vakkundige loodgieter en installateur.