Diensten

Timmerman Bleiswijk

Zit u momenteel midden in een verbouwing en zoekt u een ervaren timmerman in Bleiswijk? De Zeeuw beschikt over veel ervaring en deskundigheid. De Zeeuw kunt u voor divers timmerwerk inschakelen van keukens tot gehele verbouwingen.

Over De Zeeuw

De Zeeuw is een verbouw- en installatiebedrijf in Zoetermeer en verrichten onze werkzaamheden in heel Zuid-Holland. Wij verrichten naast timmerwerk ook andere diensten zoals CV-installatie, rioleringswerkzaamheden en dak- en zinkwerk. Daarnaast plaatsen wij ook nieuwe badkamers in uw woning inclusief alle bijkomende taken. Wij vertellen u graag meer over onze diensten als timmerman in Bleiswijk op deze webpagina.

Wij onderscheiden ons door onze heldere communicatie, daar wij het belangrijk vinden transparant te werk te gaan. Eerlijkheid en duidelijkheid zorgt namelijk voor een optimale samenwerking waarbij wij iedere klus weer op een correcte wijze kunnen opleveren. Wij worden door onze klanten geroemd door onze persoonlijke benadering wat resulteert in vele lange termijn relaties met onze klanten!

Keuken

Wilt u uw huidige keuken renoveren of laat u liever een nieuwe keuken plaatsen? Bij De Zeeuw kunt u voor vrijwel alle werkzaamheden omtrent een keuken terecht. Wij kunnen uw keuken geheel renoveren volgens uw wensen. Zo vervangen wij het werkblad van de keuken maar ook de keukendeuren keukenlades. Ook het ingebouwde apparatuur zoals een afzuigkap en de verlichting in de keuken renoveren wij. Daarnaast geven wij graag advies over diverse mogelijkheden evenals de materialen en kleurstellingen om een sfeervolle keuken voor u te creëren. De keuken is een plek in uw woning die u veel gebruikt. Het is daarom fijn als uw keuken aansluit bij uw wensen en smaak.

Keuken

Deuren en kozijnen

Wanneer u uw pand een grote onderhoudsbeurt wilt geven worden vaak de deuren en kozijnen vervangen of gerepareerd. Onze timmerman in Bleiswijk heeft veel ervaring op het gebied van het vervangen of repareren van deuren en kozijnen. De Zeeuw komt graag bij u langs om u te adviseren over de beste aanpak: vervangen of repareren. In sommige gevallen is klein onderhoud en schilderwerk voldoende om de deuren en kozijnen op te knappen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u nieuwe deuren en kozijnen wilt plaatsen die beter bij u smaak passen. Wij kunnen als Timmerman in Bleiswijk alles voor u betekenen op het gebied van renovatie en verbouwing.

Maatwerk

De Zeeuw leveren maatwerk bij diverse verbouwingen of renovaties. Er komt dan ook veel kennis en kunde bij kijken en met onze timmermannen kunt u zeker zijn van de nodige expertise en ervaring. Heeft u problemen zoals een lekkage of een verstopping in uw woning, dan kunt u bovendien De Zeeuw inschakelen. Wij lossen graag uw problemen op naast onze timmerwerkzaamheden.

Verbouwingen

Bent u toe aan verbouwing en wilt u bijvoorbeeld een nieuwe badkamer laten bouwen? Onze Timmerman in Bleiswijk is met zijn expertise van alle markten huis en helpt u graag bij uw verbouwing. De Zeeuw biedt een uitgebreid pakket van diensten en werkzaamheden en kan u helpen met: renovatie van de keuken, slaapkamer of woonkamer. Ook zorgen wij voor een complete verbouwing. Uiteraard bespreken wij met u naar de wensen en mogelijkheden. Bij De Zeeuw kunt u dan ook terecht voor vrijblijvend advies.

Meer van De Zeeuw timmerman Bleiswijk

Naast een breed scala timmerwerk, uitgevoerd door onze timmerman in Bleiswijk, bieden wij ook andere diensten aan. Als verbouw- en installatiebedrijf bieden wij ook loodgieterswerk aan. De Zeeuw is gespecialiseerd in het monteren en plaatsen van keukens en badkamers. Wij monteren graag uw keuken als u zojuist een nieuwe keuken heeft aangeschaft. Wilt u uw badkamer veranderen? De Zeeuw kan u bijvoorbeeld helpen met het plaatsen van een nieuwe badkamer, maar kan ook kleine veranderingen realiseren zoals het plaatsen van nieuwe tegels. Geen klus is teveel werk voor ons.