Keuken renovatie in Zoetermeer

Wilt u uw oude keuken laten renoveren of wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen kijk dan eens naar de mogelijkheden bij Mai & De Zeeuw Verbouw & Installatie Bedrijf. Mai & De Zeeuw Verbouw & Installatie Bedrijf verzorgt in heel Zuid-Holland renovaties en plaatsing van keukens. U kunt bij ons ook terecht als u problemen heeft zoals lekkage of verstopping. Mai & De Zeeuw is gevestigd in Zoetermeer en u kunt bij ons terecht voor tal van werkzaamheden die onze loodgieters graag zeer professioneel voor u uitvoeren maar ook voor tal van andere werkzaamheden. Ons uitgebreide netwerk van professionals stelt ons in staat een totaalpakket aan te bieden zodat een complete verbouwing of renovatie van de keuken tot de mogelijkheden behoort.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u graag een prijsindicatie ontvangen dan kan dat door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Let op: onze offertes kunnen helaas in uw ongewenste mailbox terecht komen. Alvast bedankt voor uw aanvraag en vertrouwen. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

14 + 5 =

Volledige renovatie van A tot Z

Wij kunnen uw keuken helemaal renoveren volgens uw wensen. Wij vervangen het werkblad, de keukendeurtjes maar ook de afzuigkap, de verlichting en de inbouwapparatuur zijn bij ons in goede handen. Wij adviseren u uiteraard graag over mogelijkheden en materialen en ook over sfeer in de keuken en kleurstellingen. Wij komen samen met u graag tot een perfect plaatje dat wij vervolgens uitvoeren volgens hoge normen.

Keuken op maat

Mai & De Zeeuw verzorgt een volledige keuken renovatie en kan door haar brede netwerk van professionals ook zorgen voor bijvoorbeeld schilders en stukadoors. Is een tegelzetter nodig dan is dat voor ons geen probleem en zorgen wij dat u keuken opnieuw betegeld wordt. U bij ons ook terecht voor tal van andere diensten zoals het ontstoppen van de riolering, leidingen en afvoeren maar ook voor het oplossen van lekkages zoals gesprongen waterleidingen en het vervangen van koppelstukken en lekkende kranen. Wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de renovatie van de keuken of als u andere vragen heeft. Bel ons ook bij een spoed vraag bijvoorbeeld in verband met een lekkage of verstopping.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op voor vragen, installatie advies en offertes.

Call Now ButtonBel direct