Riolering verstopt in Zoetermeer?

Heeft u problemen met de riolering? Als het toilet verstopt is of het water in de badkamer wil niet weglopen, dan is dat een heel vervelend probleem dat u zo snel mogelijk wilt laten oplossen. De Zeeuw Verbouw & Installatie Bedrijf is hét bedrijf voor heel Zuid-Holland op het gebied van riolering en allerlei andere werkzaamheden in en om uw pand.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u graag een prijsindicatie ontvangen dan kan dat door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Let op: onze offertes kunnen helaas in uw ongewenste mailbox terecht komen. Alvast bedankt voor uw aanvraag en vertrouwen. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

4 + 10 =

Ontstoppingen

Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van allerlei problemen zoals het ontstoppen van een toilet en het ontstoppen van verstopte leidingen en afvoeren. Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar voor noodgevallen. Neem gerust contact op met de De Zeeuw Verbouw & Installatie Bedrijf als u snel een oplossing wilt voor problemen met de riolering.

De Zeeuw rioolservice

De Zeeuw Verbouw & Installatiebedrijf uit Zoetermeer bestaat uit een team professionele loodgieters die tal van werkzaamheden voor u kunnen verrichten. Wij vinden service uiterst belangrijk en leveren vakwerk van hoog niveau. U kunt bij ons terecht voor problemen zoals het ontstoppen van riolering maar ook voor grotere opdrachten zoals een volledige renovatie of verbouwing van uw badkamer, keuken of toilet. Wij beschikken over een groot netwerk professionals die allerlei extra werkzaamheden kunnen uitvoeren zoals bijvoorbeeld schilders, stukadoors en elektriciens. Wij kunnen dan ook de gehele verbouwing of renovatie voor onze rekening nemen zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft.

Alle diensten op een rij

De Zeeuw Verbouw & Installatie Bedrijf heeft een bijzonder uitgebreid dienstenpakket. Wij verzorgen alles op het gebied van riolering maar ook op het gebied van cv-ketels en bijvoorbeeld kraanwerk. Wij kunnen uw badkamer helemaal vernieuwen of verbouwen, volledig volgens uw wensen. Wij beschikken over een lek detectiesysteem zodat wij snel kunnen achterhalen waar lekkageproblemen zich bevinden en kunnen deze oplossen bij de bron. Neem gerust contact met ons op als u problemen heeft met uw riolering of informatie wilt over anderen diensten van de De Zeeuw Verbouw & Installatie Bedrijf.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op voor vragen, installatie advies en offertes.

Call Now ButtonBel direct