Tegelzetter in Zoetermeer nodig?

De Zeeuw helpt u verder!
Bel ons!

Nieuwe tegels voor in de keuken?

De Zeeuw helpt u verder!
Bel ons!

Tegelwerk Zoetermeer

Wilt u nieuwe tegels in de badkamer of wilt u de tegels van de keuken vervangen? De Zeeuw is een ervaren tegelzetter in Zoetermeer en omstreken. Meer informatie over tegels zetten? Navigeer dan verder op de pagina via het onderstaand menu.

Over De Zeeuw

Wanneer er tegelwerk in Zoetermeer geplaatst moet worden in de keuken of badkamer kunt u De Zeeuw inhuren als uw verbouw- en installatiebedrijf. Ons bedrijf is gevestigd in Zoetermeer en wij leveren onze diensten door heel Zuid-Holland. Of het nou om een renovatie of verbouwing van een huis of bedrijfspand gaat, De Zeeuw klaart elke klus. Wij hebben veel ervaring opgedaan in het vak en bieden dan ook diverse diensten aan de klant.

Diensten van tegelzetter Zoetermeer

Bent u benieuwd wat De Zeeuw voor tegelwerk in Zoetermeer levert? Lees dan snel verder. Een tegelzetter houdt zich bezig met diverse werkzaamheden. De specialisatie van een tegelzetter ligt bij het zetten van wandtegels evenals het leggen van vloertegels. Met dit tegelwerk worden de mooiste creaties gerealiseerd. Naast tegels zetten en leggen voert een tegelzetter ook andere werkzaamheden uit. Ook het stucen van het cement onder de tegels is een belangrijke taak van een tegelzetter. Ook het voegen tussen de tegels behoort tot de werkzaamheden.

Het vak van een tegelzetter vraagt ervaring en kennis. Dit heeft vooral te maken met het goed en vlak kunnen tegelen. Voor tegelen wordt vaak tegellijm gebruikt maar dit kan ook specie zijn. Dit is een soort cement wat vooral wordt gebruikt voor vloertegels. Daarbij dient een tegelzetter ook rekening te houden met elektra aan wanden. Voor bijvoorbeeld een stopcontact aan de tegelwand dient de tegel hiervoor bewerkt te worden met speciale gereedschappen.

Ook het geven van deskundig tegeladvies is een vereiste. Zo dient een tegelzetter kennis te hebben over de verschillende soorten tegels en de bijhorende kenmerken. De tegelzetter in Zoetermeer kan u informeren over de juiste tegels en over de materiaalsoort. De materiaalsoort hangt af van de wensen en de mogelijkheden die een klant heeft. Tegelwerk in Zoetermeer is een vak apart waar specialisatie een vereiste is voor een mooi resultaat. Bij De Zeeuw weet u zeker dat u een vakkundige en ervaren tegelzetter inhuurt.

Tegels in de badkamer

Heeft u zojuist een nieuwe woning of wilt u thuis grondig verbouwen? Is de badkamers aan de beurt? Onze tegelzetter in Zoetermeer, De Zeeuw helpen u graag om uw ideeën werkelijkheid te maken. Wilt u compleet nieuwe tegels of wilt u de nieuwe tegels over de bestaande tegels heen plaatsen? Alles is mogelijk. Het plaatsen van tegels in de badkamer dient zorgvuldig te gebeuren en daar is kennis voor nodig. Vaak is het lastiger dan dat het eruit ziet. Er dient rekening gehouden te worden met het feit dat de tegel, de uitstraling van de badkamer bepaald. Ook de afwerking is heel belangrijk voor de uitstraling van de badkamer.

Vroeger werd er veel gebruik gemaakt van betonnen badkamertegels. Dit werd gebruikt omdat deze veilig waren en onderhoudsvrij. Echter bracht dit veel bacteriën mee wat niet gewenst is in de badkamer. Daarentegen kiezen mensen vandaag de dag vooral voor andere soorten badkamertegels. Er zijn ook steeds meer verschillende badkamertegels verkrijgbaar op de markt. Badkamertegels die momenteel vaak worden gebruikt:

  • Badkamertegels van keramiek
  • Badkamertegels van Marmer
  • Badkamertegels van Porselein

Een voordeel van deze tegels betreft de hygiëne en dat de tegels gemakkelijk te onderhouden zijn. Een nadeel van deze badkamertegels is de gladheid van de tegel. Dit maakt de kans op uitglijden hoger. De badkamer is een plaats in huis die regelmatig vochtig/nat is tijdens het douchen. Ook wordt er veel water afgevoerd in de douche. Dit maakt het afvoerputje in de douche een belangrijk onderdeel en het tegelwerk dient goed te zijn wil het water überhaupt wegspoelen. Het tegelwerk in de douche moet daarom aflopen en zorgen dat het water netjes wegloopt.

badkamer 1

Tegelzetten in de keuken

De keuken is een belangrijk onderdeel van het huis. Hier wordt voornamelijk eten gemaakt en dient daarom ook te beschikken over een goede hygiëne. Daarbij wordt de keuken in een woning veel gebruikt en bezocht. Het is belangrijk dat de tegels in de keuken tegen een stootje kunnen. Mede doordat er gebruik wordt gemaakt van zwaar apparatuur als koelkasten, ovens en vaatwasmachines. Daarom is het belangrijk om te letten op de duurzaamheid van de tegels, want het beste is natuurlijk om een goede tegelinvestering voor de toekomst te maken!

De PEI-norm geeft voor elke soort tegel de duurzaamheid aan, waarbij PEI-1 de minste en PEI-5 de meeste duurzaamheid heeft. De keuze van welke tegels u kiest hangt ook af van de grootte van uw keuken. Het wordt dan ook afgeraden om kleine tegels voor een grote keuken te kiezen. Hierdoor is er geen vloeiende doorloop te zien. Het beste is dus om voor kleine keukens kleine tegels te kiezen en voor grote keukens grote tegels. Ook is het mogelijk om een speelser uiterlijk aan uw keuken te geven door middel van verschillende formaten tegels te plaatsen. Ook de kleur van uw tegels beïnvloed de uitstraling van de keuken. Samen zullen wij u adviseren over de mogelijkheden en over de mooiste resultaten.

Contact met tegelzetter De Zeeuw

Wilt u graag meer informatie ontvangen over het plaatsen van tegels, werkzaamheden m.b.t. tegelwerk in Zoetermeer? Bij De Zeeuw krijgt u vrijblijvend advies over onze diensten als tegelzetter, maar ook als loodgieter in Zoetermeer. Wij komen dan ook graag bij u langs om uw wensen aan te horen en daarvoor een passende offerte te maken.

U kunt contact opnemen via ons contactformulier op de website. Tevens kunt u bellen via onderstaande knop.

Bel De Zeeuw

Heeft u een vraag of opmerking? Neem contact op.

14 + 5 =

Werkgebied Zoetermeer

Call Now ButtonBel direct