Vacature All-round badkamermonteur

De Zeeuw neemt weer all-round badkamermonteurs aan!

Herken jij jezelf hierin?

Je deinst niet terug voor het hebben van verantwoordelijkheid voor een complete montage en correcte installatie van badkamers. Door jouw jarenlange ervaring ken je inmiddels de slagen van de zweep, waardoor jij op een effectieve en vooral efficiënte manier de werkzaamheden kan uitvoeren.

Daarnaast heb jij meer dan voldoende kennis van het plaatsen van verschillende leidingen zoals gasleidingen, waterleidingen en afvoeren. Sterker nog: je krijgt energie van deze klussen en deinst dan ook zeker weten niet terug van een kleine verbouwing.

Jij omschrijft jezelf als:

  • een persoon die verantwoordelijk neemt
  • een persoon die de juiste vakkennis bezit
  • iemand die nauwkeurig te werk gaat
  • iemand met oog voor detail
  • een echte doorzetter

De Zeeuw Biedt jou…

Geld natuurlijk! Naast een marktconform salaris kan je rekenen op een eigen bus, het werken met eigen gereedschap, gezellige collega’s en een afwisselende baan doordat iedere klus weer anders is.

Meer over De Zeeuw

Wij zijn gespecialiseerd in werkzaamheden op het gebied van loodgieterwerk, dak werkzaamheden, het plaatsen van centrale verwarmingen, het plaatsen van keukens en het monteren van badkamers. Onze medewerkers omschrijven het bedrijf als zeer persoonlijk, open, eerlijk en kwalitatief. Mede door de successen die wij samen behalen, groeit De Zeeuw waardoor nieuwe sollicitatieronden in het verschiet liggen.

Direct solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijvingen en ben jij ervan overtuigd dat jij direct van waarde kan zijn binnen De Zeeuw, stuur dan direct jouw CV en jouw motivatie via onderstaand formulier. Mocht het zijn als je vragen hebt naar aanleiding van deze functie, dan kan je ons bereiken via telefoonnummers 06-41465144

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen? Stuur gerust een bericht.

1 + 15 =

Direct solliciteren voor de functie als ‘All-Round Badkamermonteur’?

Stuur ons je CV met een korte motivatie.

Call Now ButtonBel direct