Vacature Timmerman/Tegelzetter

Denk jij erover na om wellicht onze nieuwe timmerman/tegelzetter te worden? Mooi! Lees snel of jij jezelf in onderstaande functieomschrijvingen herkent en of jij ervan overtuigd bent dat jij direct aan de slag bij klanten van De Zeeuw.

Wat jij gaat doen

Voor verschillende klanten zal jij onderhoudswerkzaamheden verrichten van alle voorkomende timmerwerkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het monteren van ramen, deuren en kozijnen en de realisatie van hand- en sluitwerk. Ook ben je verantwoordelijk voor het goed in orde houden van opruimen van de werklocatie.

Ook hoeven wij jou niet uit te leggen hoe je op een correcte manier tegels moet zetten en heb jij voldoende kennis van eventueel voorbereidend werk als het stuken van wanden om deze ‘tegel klaar’ te maken!

Jij bent een kandidaat…

  • die in bezit van een rijbewijs is
  • die bouwkundige ervaring heeft;
  • die weet van aanpakken;
  • die nauwkeurig het werk oplevert;
  • die oog voor detail heeft;
  • die enthousiast is en een vlotte werkhouding heeft;
  • die op de hoogte is van veiligheidsvoorschriften en hiernaar handelt;
  • die flexibel is om uiteenlopende timmer- en tegelwerkzaamheden kan uitvoeren.

Wij bieden jou…

Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw ervaring. Hierbij kan jij rekenen op het rijden in een eigen bus, het werken met moderne gereedschappen, een gezellig team en een afwisselende en uitdagende baan.

De Zeeuw als werkgever

Wij zijn een onderneming dat gespecialiseerd is in loodgieterswerk, cv’s, dak reparaties, keukeninstallaties, badkamermontages en timmerwerkzaamheden. Wij zijn inmiddels enorm aan het groeien door de inzet van een ieder binnen ons team. Om deze reden heeft zich de mogelijkheid voorgedaan om ons team uit te breiden met opnieuw ware toppers op het gebied van timmer- en tegelwerkzaamheden!

Reageren op deze vacature

Denk jij dat je een geweldige kandidaat bent voor deze functie en sta je te popelen om dit aan ons uit te leggen? Stuur dan vandaag nog jouw CV en motivatie via onderstaand formulier. Voor vragen kan je uiteraard ook bellen naar telefoonnummers 06-41465144. Wellicht dat wij jou binnenkort kunnen introduceren als onze nieuwste aanwinst!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen? Stuur gerust een bericht.

12 + 4 =

Direct solliciteren voor de functie als ‘Timmerman/Tegelzetter’?

Stuur ons je CV met een korte motivatie.

Call Now ButtonBel direct