Over ons

De Zeeuw Verbouw & Installatie Bedrijf is gevestigd in Zoetermeer en bedient de hele provincie Zuid-Holland als het gaat om renovaties en verbouwingen in uw woning of bedrijfspand. Wij zijn al vele jaren werkzaam in deze regio en kunnen u een uitgebreid dienstenpakket aanbieden. Na een jarenlange samenwerking tussen De Zeeuw Installatiebedrijf is nu een blijvende samenwerking ontstaan onder de naam De Zeeuw Verbouw & Installatie Bedrijf.

Offerte aanvragen

Wilt u graag een prijsindicatie ontvangen dan kan dat door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

1 + 1 =

Uitgebreid dienstenpakket

Wij kunnen inmiddels bogen op een jarenlange ervaring en hebben een uitgebreid dienstenpakket dat ons in staat stelt renovaties en verbouwingen in een totaalpakket aan te bieden.

Wij hebben verstand van keukens en badkamers, van water, elektra en gas. Wij kunnen het toilet verbouwen maar ook het nodige onderhoud aan uw woning verzorgen. Als wij een renovatie van de badkamer of keuken op ons nemen dan heeft u daar bij geen professionals nodig die bijvoorbeeld het tegelwerk uitvoeren. De Zeeuw zorgt voor de complete renovatie en alle bijkomende werkzaamheden.

Service en kwaliteit

De Zeeuw werkt uitsluitend met vakmensen en goed opgeleide loodgieters die beschikken over alle denkbare gereedschappen en de moderne apparatuur om ook storingen zo snel mogelijk te herstellen. Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar voor het oplossen van problemen. Denk hierbij aan een overstroming van het toilet, een lekkage aan het dak of een verstopte afvoer. Wij weten als geen ander hoe vervelend dit soort problemen zijn en lossen ze deze zo snel mogelijk op een vakkundige wijze voor uw op. Heeft u interesse in een renovatie of verbouwing van uw woning neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag naar u toe om u vrijblijvend informeren. Bij spoed kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op voor vragen, installatie advies en offertes.

Call Now ButtonBel direct