Woning renovatie in Zoetermeer

Wilt u uw woning of bedrijfspand laten verbouwen of renoveren? Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe badkamer of keuken of een renovatie van de woonkamer of slaapkamer? De Zeeuw Verbouw & Installatie Bedrijf kan een uitgebreid pakket aan diensten aanbieden voor de gehele verbouwing of renovatie van uw huis. Wij hebben een uitgebreide expertise op allerlei gebieden waaronder sanitair en loodgieterswerk, dak- en zinkwerk en ook op het gebied van verwarming. Wij kunnen uw huidige keuken renoveren zodat deze weer helemaal als nieuw is maar ook een hele nieuwe keuken plaatsen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u graag een prijsindicatie ontvangen dan kan dat door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Let op: onze offertes kunnen helaas in uw ongewenste mailbox terecht komen. Alvast bedankt voor uw aanvraag en vertrouwen. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

1 + 11 =

Volledige verbouwing op maat

De Zeeuw Verbouw & Installatie Bedrijf heeft zoveel kennis en expertise in huis op allerlei gebieden dat u bij ons terecht kunt voor een complete verbouwing van uw pand. Kennis en expertise die wij zelf niet in huis hebben kunnen wij eenvoudig vinden bij ons grote netwerk professionals in de omgeving. Wij kunnen u dan ook een complete verbouwing van uw pand aanbieden inclusief wand- en vloertegelwerk, sierpleisterwerk maar ook het plaatsen van een nieuw toilet of het onderhouden van ramen kozijnen en deuren.

Verbouw- & Installatiebedrijf

Wij zijn gevestigd in Zoetermeer en bedienen de gehele provincie Zuid-Holland. Ons team bestaat uit experts met een jarenlange ervaring. Wij vinden service bijzonder belangrijk, stellen de klant centraal én leveren hoge kwaliteit. Ook voor het ontstoppen van het toilet of ontstoppen van leidingen en afvoeren en werkzaamheden aan het riool bent u bij ons aan het goede adres. Wij repareren of vervangen koppelstukken en problemen zoals lekkage lossen wij graag snel en blijvend voor u op. Zoekt u een geschikt bedrijf dat uw woning helemaal volgens uw wensen kan verbouwen neem dan contact op met De Zeeuw Verbouw & Installatie Bedrijf uit Zoetermeer. Wij komen graag naar u toe om u te informeren en te adviseren.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op voor vragen, installatie advies en offertes.

Call Now ButtonBel direct